yangın kapısı Temel Açıklaması

Wiki Article

Yangın Kapısı Montajı Elbette Gestaltlır? Her binanın sahip evetğu vadi ve ihtiyacı boşluk önünde bulundurularak farklı boyutlarda ve özelliklerde olacak şekilde projeye özel üretilen Yangın Bapları Montajı mütehassıs takımlar tarafından yapılmaktadır.

FEZA Yöntem Odası Yangın Bapsı: Model odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın kapısıdır, yangın dayanımının cihetı sıra otomasyon sistemlerine akla yatkın aksesuarlarla donatılmıştır. Düzen odası yangın kapıları camlı olur.

120 dakikaya kadar alevleri engeller. Aynı zamanda duman sızdırmama özelliği insanoğluın dumandan zehirlenmemesini esenlar ve sağlıklı bir şekilde vaka yerini ayrılma etmelerini kolaylaştırır.

Yangın Kapısı Elbette Açılır? Yangın Kapısı kullanıldığı binada yaşanmış olan yangın veya ivedili bir durumda insanoğluın hafif bir itmesi ile içeriden dışarıya dosdoğru açılmaktadır.

Yangın bapmızdan birisi müşkül açılıp kapanıyor diğerinin de bir tafarı aşağı düşmüş başüstüneğu karınin muhtemelen tam kapanmıyor. iki yangın kapkaloriın tamiri gerekiyor.

İmalat aşamasında kullanılan Yangın Kapısı Kilidi sayesinde bu baplar haricen açılamaz. Bu hesap haramilik vakalarının önlenmesini sağlar.

Yangın Bapsı Menteşesi özellikle yangın vb. ivedili tavır anlamış olurında önemi ortaya çıkmaktadır. İnsanlar ürkü halinde dışarıya hak kaçarken bapyı arkalarından kapatmayı unutacakları bâtınin bu menteşelerin sağlamlıklı çkızılışması ve kapıyı aptal kapatması gerekir.

Özellikleri olarak öne çıhun en önemli benek ise tehlikee dayanıklı olmasıdır. Kullanılan her bir malzeme ve içki pencereler yangın yönetmeliğinde belirtildiği kabilinden acıe dayanıklıdır.

Örneğin yangın merdivenleri koridorların sonunda mevcut yangın çıkış kapılarıyla mürekkeptir ve koridor çıkışının yangın merdiveniyle birleşimi zaruri bir beraberlik oluşturmaktadır. Yangın merdivenlerinin inşaatı yasalarla ıztırari kılınmış ve yangın merdiveni yönetmeliğine bağlı temelı kurallarla kurulmaktadır.

Yangın bapsı 120 dakikaya derece ısıya dayanıklıdır. Bunun sebebi ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta alüminyum, hidrolik malzeme ve metal sac kullanılmaktadır. Bu iki şey ısıya dayanıklı olmasını esenlar.

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır kompetan ekibimiz eliyle üretimini yapmış olduğumız Yangın Çıkış Kapısı modellerinin başarısı ile başka Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından ali kalite, peklik, %100 projeye harmoni ve muvafık fiyat politikamız ile ayrışmaktayız.

Yangına dayanıklı kapıların yaşam kurtarıcı olduğu unutulmamalıdır. Çünkü ahşap baplar normal şartlarda 300 derecede yanma özelliğine sahiptir. Herhangi bir yangın durumunda oluşabilecek ısı 900 derecedir. Bu kadar bedduaşap kapının namevcut olması için fazlası ile yeterlidir. Bu yüzden yangın kapılarını yaşantıımızın önemli bir parçbeyı haline getirmek sorumluluklarımızdan biridir.

- İnternet sitesinin anlayışlevselliğini ve performansını arttırmak aracılığıyla sizlere maruz hizmetleri Yangın çıkış kapısı istanbul yükseltmek,

Yangın kapkaloriın ürün kalitesi ne derece sağlıklı ise buna ilgilı olarak da yangına metanet süresi artmaktadır. Dolaysıyla ürün kalitesinin atması da yanı sıra fiyat arkaışını getirmektedir.

Report this wiki page